Brownies kunnen enorm lekker zijn en valt bij iedereen eigenlijk wel goed. Heb je een verjaardag waar je naartoe moet maar kan je niet met lege handen aankomen? Dat is te begrijpen. Geen nood, je kan brownies per post online bestellen voor als je last minute een cadeautje nodig hebt. Je kan dan gewoon aankomen met lege handen en erbij zeggen dat het cadeautje binnen een no time wordt bezorgd op de deurmat. 

Huisdieren

Als ze honden of andere soort huisdieren hebben moet je er wel even bij vermelden dat ze echt goed moeten kijken en het dus handig is als er iemand thuis is als het cadeautje wordt bezorgd, chocolade is dodelijk voor huisdieren, dit wil je natuurlijk niet. Je kan bij het cadeautje nog een kaart erbij doen. Dit is een kaart waar je dan bij kan zeggen wat je graag wilt zeggen, gefeliciteerd of juist gecondoleerd. Het klinkt een beetje gek, maar mensen worden vrolijker als ze eten. 

brownies per post

Waardering 

Je kan dit ook bestellen als werkgever voor je werknemers. Je kan er dan voor kiezen om dit als blijk van waardering te geven. Je laat dan aan je werknemers zien hoeveel je waardeert wat zij het afgelopen jaar hebben betekend voor je. Door de variatie is er voor iedereen wel wat bij. Brownies per post zijn allergie vrij. Heb je dus een noten allergie of gluten/lactose? Dan hoef je je daar niet druk om te maken, verschillende dozen zijn samengesteld om ook door je te worden gegeten. Je kan dit soort dozen zelf samen stellen wat je wilt, wil je twee stuks of juist vier stuks? Je hebt ze zelfs in vierentwintig stuks. Je kan ze dan delen met familie of juist helemaal alleen op eten.