Het mooi presenteren van je producten is essentieel voor je klanten. Als je bijvoorbeeld snoep verkoopt of koffiebonen dan wil je dat de verpakking netjes en stevig is. Je wilt dat er een logo gedrukt op wordt. Alles om je klanten met een blij gezicht weg te zien gaan. Vanzelfsprekend moet de kwaliteit van het product goed zijn, maar de klant kijkt in eerste instantie naar de verpakking. Is die niet aantrekkelijk genoeg dan verkoopt het product niet goed. In dit artikel een aantal verpakkingsmogelijkheden om jouw handelswaar zo mooi mogelijk te verpakken.

Stazakken

Stazakken zijn ideaal voor het verpakken snoep, kruiden, thee bladeren, koffiebonen en ga zo maar door. Het zijn stevige zakken die door de platte bodem rechtop blijven staan. Men noemt deze zakken niet voor niets standup pouches. Naast dat ze mooi rechtop kunnen blijven staan hebben ze ook een handige gripsluiting. Zo kan je de zak makkelijk sluiten en blijven de producten langer houdbaar. Tevens zijn deze stazak verpakkingen gemaakt van sterk gelamineerd materiaal en heeft het een dikke lasnaad. Dat om te voorkomen dat de zak scheurt. Wil je een kwalitatief goede verpakking voor kleine producten met luxe presentatie kies dan voor stazakken.

Maak de keuze voor stazakken met een venster

Wil jij je producten met meer luxe presenteren in je winkel kies dan voor stazakken met een venster. Ook deze zakken blijven staan alleen je krijgt met een venster direct te zien wat er in de zakken zit. Zo wordt het voor je klanten gelijk duidelijk met welk product ze te maken hebben en kunnen de kwaliteit controleren zonder dat ze de zak open hoeven te doen. Het doorzichtige venster zit aan een van de zijden van de zak en je producten knallen er bijna uit. Erg mooie manier om jouw producten te presenteren. Je klanten zullen met een brede glimlach de winkel verlaten. En dat is waar je het toch voor doet?

Verkoop je cupcakes?

Als je bedrijf helemaal gericht is op cupcakes dan mag een mooie cupcake verpakking niet ontbreken. Het is essentieel om je cupcakes te presenteren met kwalitatief goede cupcake doosjes. Je wilt dat de klant je cupcakes kunnen zien en dat de cupcakes goed verpakt zitten. Je wilt dat ze tijdens het vervoeren onaangetast raken en ze heel op eindbestemming komen. Kies voor cupcake doosjes met een insert, zodat ze rechtop blijven staan. Met een insert zorg je ervoor dat de cakes veilig verplaatst kunnen worden en niet beschadigd raken.