Soms komt het voor dat je op een bepaald moment wat minder tijd hebt om bijvoorbeeld naar de slager te gaan. Er zijn dan verschillende mogelijkheden waar je voor kunt kiezen, maar er is er ook een waar je misschien niet zo snel aan denkt. Er wordt dan gedoeld op een online slager. Wat dit precies inhoud lees je hier.

Gemakkelijk online

Je hebt dan misschien geen tijd om tussen je taken door de slager te bezoeken, maar je kunt altijd online terecht. The Butchery is een online slager die werkt vanuit een echte slagerij. Als online slager willen zij ervoor zorgen dat de kwaliteit net zo goed is als van een fysieke slager, dus daar kun je zeker op rekenen. The Butchery beschikt over vele soorten vlees en ook superieure vleesrassen. Je kunt er dus van allerlei soorten vlees vinden van burgers tot barbecue vlees tot vlees voor bij het gourmetten. Het vlees bestellen is simpel en kost dus niet veel tijd als je precies weet wat je wilt. Door het grote aanbod kan het wat overweldigend over komen als je besluit om tijdens het bestellen te gaan zoeken naar wat je wilt. Als je dit van tevoren weet hoef je het vlees alleen maar in je winkelmandje te plaatsen en uiteindelijk de bestelling plaatsen. Het wordt vervolgens bij je thuis afgeleverd.

Inspiratie op doen

Mocht je echt geen idee hebben wat je zoal zou kunnen proberen bij The Butchery, dan doe je hier misschien wat inspiratie uit op. Denk bijvoorbeeld aan bavette, wat eigenlijk steeds populairder wordt en dan vooral onder barbecue-liefhebbers. Het is vlees van een rund en is waarschijnlijk steeds bekender geworden door de veelzijdigheid die het vlees kent. Dit vlees kun je dus ook online bestellen. Als je gaat bestellen kun je je favoriete ras en cut kiezen waarvoor The Butchery dan uiteindelijk zorgt dat het goed bij jou terecht komt.

Receptuur met bavette

Als je dan kiest voor bavette, kun je hier wat ideeën opdoen over wat je er eigenlijk mee kunt maken. Bavette is een lang, plat stuk vlees waardoor je er van alles mee kunt doen. Het vlees is gemakkelijk op te rollen en leent zich dus uitstekend voor een rollade. Het vlees heeft al veel smaak van zichzelf en heeft dus helemaal niet veel nodig. Waar je bij het vlees wel op moet letten is de manier hoe je het aansnijdt. Snijd haaks op de draad want op die manier blijft het vlees op zijn best. Je wilt natuurlijk niet dat het uiteindelijk verpest wordt doordat het verkeerd is aangesneden. Het is simpel, maar het vergt wel wat aandacht.