Wisselend 3-gangen menu € 29.50



Voorgerechten

Brood€ 6

Tapenade, gezouten boter & aioli



Groninger mosterdsoep€ 6

Droge worst & bosui



Watermeloen€ 8

Gegrild op de Big Green Egg, feta, pistachenoten & basilicum



Carpaccio€ 11

Groninger weiderund, Groninger boerenkaas, cashewnoten & beukenzwam



Ossenhaasrolletjes€ 11

Japans zeewier, wasabi, rode peper, bosui & teriyakidip




Eendenborst€ 9

Gerookt, koolrabi, doperwten & morille-crème



Gamba’s€ 10

Mesclun, tomatensalsa, tomatenkroepoek & aioli



Oestersper stuk € 3

Gin & zeekraal



Tonijn€ 11

Gebrand, paksoi, asperges, marshmallow & limoencrème



Proeverij € 13

Van verschillende voorgerechten


Alt Text




Alt Text




Alt Text



Hoofdgerechten

Saté€ 17

Kip, gebakken uitjes, atjar & kroepoek



Black Angus steak€ 20

‘Dry aged’, gegrild op de Big Green Egg, geroosterde groenten & bearnaisesaus



Sukade van Black Angus€ 22

‘Pommes Aligot’, broccolipesto & eigen jus



Lamsstoof€ 19

Stoofpot met Provençaalse groenten



Caesarsalade€ 17

Romaanse sla, kippendij, ei, Parmezaanse kaas,croutons & Caesardressing




Heilbot€ 21

Risotto met zeevruchten & garnalensaus



Zeebaars€ 20

Aubergine-ansjoviscompote, zeekraal & tomatensiroop.



Poké bowl€ 17

Zalm, edamame, wakame, komkommer & sushirijst



Cheesecake (Vega)€ 18

Geitenkaas, ricotta, crème fraîche, bietenschuim & balsamicosiroop



Risotto (Vega)€ 18

saffraan, groene asperges, venkel & krokant van Parmezaanse kaas



Pasta salade (Vega)€ 14

Tomaat, olijven, mozzarella, rucola, balsamico-vinaigrette & focaccia



Voor de kleintjes (tot 12 jaar)€ 9

In overleg kunnen voor kinderen kleinere porties bereid worden van bepaalde gerechten maar ook een speciaal kindermenu met een kinderdessert is mogelijk


Desserts

Witte chocoladeparfait€ 9

Aardbeien van ‘Meinardi’ & verveinesiroop



Crème brûlée€ 8

Met vlierbloesem




Rood fruit€ 9

Karnemelksoepje met vanille & citroenrasp



Sgroppino€ 8

Koude citroenshake, vodka, prosecco & citroensorbet



Kaasplankje€ 11

Selectie van kazen van kaasspecialist Van der Ley, met rabarber-vijgencompote & getoast notenbrood