Wisselend 3-gangen menu € 29.50



Voorgerechten

Brood van Groninger Ommelanden tarwe€ 6

Pesto, gezouten boter & extra vièrge olijfolie



Wisselende soep € 6



Carpaccio€ 10

Groninger weiderund, Groninger boerenkaas, cashewnoten & beukenzwam



Ossenhaasrolletjes€ 10

Japans zeewier, wasabi, rode peper, bosui & teriyakidip



Gildehoen€ 9

Rouleau met serranoham, chutney & morilles-mayonaise




Caprese€ 9

Panna cotta van tomaat, buffelmozzarella, basilicum & olijvencrumble.



Zalm€ 9

Gemarineerde zalm, venkel, waterkers & Pernod-vinaigrette



Oestersper stuk € 3

Gin & zeekraal



Tonijn€ 10

Tataki, soja-marshmallow, wakame & wasabicrème



Proeverij € 12

Van verschillende voorgerechten


Alt Text




Alt Text




Alt Text



Hoofdgerechten

Black Angus Burger€ 15

Geroosterd briochebrood, bacon, bierkaas & chutney van rode ui en tomaat



Black Angus steak€ 19

‘Dry aged’, gegrild op de Big Green Egg, geroosterde groenten & bearnaisesaus



Sukade van Black Angus€ 21

Stamppot van rucola, zongedroogde tomaat & eigen jus



Salade eend€ 17

Gekonfijte eendenbout, gerookte eendenborst & krullen eendenlever



Hollands lam€ 21

Rumpfilet, doperwten, peultjes & morillessaus




Heilbot€ 18

Risotto met zeevruchten & garnalensaus
.



Roodbaars€ 18

Groene asperges, zeekraal & Hollandaise saus.



Poké bowl€ 15

Zalm, edamame, wake, komkommer & sushirijst



Cheesecake (Vega)€ 17

Geitenkaas, ricotta, crème fraîche & vlierbloesemschuim



Verse pasta (Vega)€ 17

Zomergroenten & gorgonzola



Salade freekeh (Vega)€ 15

Taggiasche olijven, dragon & yoghurtdressing



Voor de kleintjes (tot 12 jaar)€ 9

In overleg kunnen voor kinderen kleinere porties bereid worden van bepaalde gerechten maar ook een speciaal kindermenu met een kinderdessert is mogelijk


Desserts

Rood fruit€ 9

Balsamico-roomijs & prosecco-sabayon



Aardbeienparfait€ 9

Mascarpone, mint & meringues




Crème brûlée€ 9

Van vanille



Sgroppino€ 8

Koude citroenshake, vodka, prosecco & citroensorbet



Kaasplankje€ 10

Selectie van kazen van kaasspecialist Van der Ley, met rabarber-vijgencompote & getoast notenbrood