Wisselend 3-gangen menu € 29.50



Voorgerechten

Brood€ 6

Pesto, gezouten boter & aioli



Groninger mosterdsoep€ 6

Droge worst & bosui



Carpaccio€ 10

Groninger weiderund, Groninger boerenkaas, cashewnoten & beukenzwam



Ossenhaasrolletjes€ 10

Japans zeewier, wasabi, rode peper, bosui & teriyakidip



Gildehoen€ 9

Rouleau met serranoham, chutney & truffelmayonaise




Pompoen€ 9

Spongecake, specerijen & soepje van zoete aardappel.



Gamba’s€ 9

Gerookte aardappelsalade & groene currycrème



Oestersper stuk € 3

Gin & zeekraal



Tonijn€ 10

Tataki, soja-marshmallow, wakame & wasabicrème



Proeverij € 12

Van verschillende voorgerechten


Alt Text




Alt Text




Alt Text



Hoofdgerechten

Black Angus Burger€ 15

Geroosterd briochebrood, bacon, kaas & chutney van rode ui en tomaat



Black Angus steak€ 19

‘Dry aged’, gegrild op de Big Green Egg, geroosterde groenten & bearnaisesaus



Sukade van Black Angus€ 21

Knolselderij-truffelpuree & eigen jus



Hazenpeper€ 19

Stoofpot met prei, knolselderij, aardappel & kruidkoek



Tamme eendenborst€ 21

pompoen, gember & specerijensaus




Heilbot€ 19

Risotto met zeevruchten & garnalensaus
.



Snoekbaars€ 19

Brandade van gerookte paling & mosterdsaus.



Poké bowl€ 15

Zalm, edamame, wakame, komkommer & sushirijst



Cheesecake (Vega)€ 17

Geitenkaas, ricotta, crème fraîche & kastanjeschuim



Risotto (Vega)€ 17

paddenstoelen, truffel & krokant van Parmezaanse kaas



Halloumi (Vega)€ 17

Bimi met salade van kikkererwten, witlof, waterkers & citrus-vinaigrette



Voor de kleintjes (tot 12 jaar)€ 9

In overleg kunnen voor kinderen kleinere porties bereid worden van bepaalde gerechten maar ook een speciaal kindermenu met een kinderdessert is mogelijk


Desserts

Kastanjeparfait€ 9

chocoladecrémeux & koffiekaramel



Crème brûlée€ 9

Van vanille




Basbousa€ 9

Sinaasappel-griesmeelcake & citrus-sorbetijs



Sgroppino€ 8

Koude citroenshake, vodka, prosecco & citroensorbet



Kaasplankje€ 10

Selectie van kazen van kaasspecialist Van der Ley, met rabarber-vijgencompote & getoast notenbrood