Wisselend 3-gangen menu € 29.50



Voorgerechten

Brood€ 6

Pesto, gezouten boter & aioli



Groninger mosterdsoep€ 6

Droge worst & bosui



Carpaccio€ 11

Groninger weiderund, Groninger boerenkaas, cashewnoten & beukenzwam



Ossenhaasrolletjes€ 11

Japans zeewier, wasabi, rode peper, bosui & teriyakidip



Gildehoen€ 9

Rouleau met serranoham, chutney & truffelmayonaise




Pompoen€ 9

Spongecake, specerijen & soepje van zoete aardappel.



Gamba’s€ 10

Gerookte aardappelsalade & groene currycrème



Oestersper stuk € 3

Gin & zeekraal



Tonijn€ 11

Tataki, soja-marshmallow, wakame & wasabicrème



Proeverij € 13

Van verschillende voorgerechten


Alt Text




Alt Text




Alt Text



Hoofdgerechten

Black Angus Burger€ 16

Geroosterd briochebrood, bacon, kaas & chutney van rode ui en tomaat



Black Angus steak€ 20

‘Dry aged’, gegrild op de Big Green Egg, geroosterde groenten & bearnaisesaus



Sukade van Black Angus€ 22

Knolselderij-truffelpuree & eigen jus



Runderstoof€ 19

Stoofpot met Provençaalse groenten



Tamme eendenborst€ 22

pompoen, gember & specerijensaus




Heilbot€ 21

Risotto met zeevruchten & garnalensaus
.



Snoekbaars€ 20

Brandade van gerookte paling & mosterdsaus.



Poké bowl€ 17

Zalm, edamame, wakame, komkommer & sushirijst



Cheesecake (Vega)€ 18

Geitenkaas, ricotta, crème fraîche, bietenschuim & balsamicosiroop



Risotto (Vega)€ 18

paddenstoelen, truffel & krokant van Parmezaanse kaas



Halloumi (Vega)€ 18

Bimi met salade van kikkererwten, witlof, waterkers & citrus-vinaigrette



Voor de kleintjes (tot 12 jaar)€ 9

In overleg kunnen voor kinderen kleinere porties bereid worden van bepaalde gerechten maar ook een speciaal kindermenu met een kinderdessert is mogelijk


Desserts

Witte chocoladeparfait€ 9

melkchocoladecrémeux & toffeesaus



Crème brûlée€ 9

Van vanille




Basbousa€ 9

Sinaasappel-griesmeelcake & citrus-sorbetijs



Sgroppino€ 8

Koude citroenshake, vodka, prosecco & citroensorbet



Kaasplankje€ 11

Selectie van kazen van kaasspecialist Van der Ley, met rabarber-vijgencompote & getoast notenbrood