Wil jij een koffiebar huren op locatie? Dan ben jij bij Coffee on Wheels op de juiste plek. Je huurt namelijk niet alleen een koffiebar, maar ook een vakkundig barista. Zo ben je in één klap voorzien van kwaliteitskoffie en een vriendelijke barista. Of meerdere natuurlijk. Dat hangt er maar net van af wat voor iets je organiseert. En vooral gaat het om hoeveel mensen er voorzien moeten worden van koffie. Soms zijn er gewoon minder koffiedrinkers in het gezelschap of is er meer behoefte aan een andere soort drank.

Op iedere locatie

Als je een evenement organiseert dat in de ochtend of middag van start gaat of loopt, dan kun je rekenen op behoefte aan koffie. Een groot deel van de mensen drinkt nu eenmaal koffie. Van sterke espresso’s tot zachte lattes. Een koffiebar huren betekent dat je je gezelschap van al deze dingen kunt voorzien. De koffiebars van Coffee on Wheels zijn mobiel. Ze kunnen dus naar iedere locatie in Nederland. Ook in Vlaams België kun je een mobiele koffiebar huren met barista. Je neemt contact op met Coffee on Wheels om de mogelijkheden te bespreken

Kwaliteit, kennis en gastvrijheid

Een barista van Coffee on Wheels heeft kennis van het brandingsproces van de koffie en werkt met hoge kwaliteit koffiebonen. Dat zijn al twee belangrijke ingrediënten voor een goede koffiecatering op locatie. Ook weet een barista de koffie juist te serveren en natuurlijk op een vriendelijke manier. Je zorgt dus niet alleen voor koffievoorziening, maar ook voor het vriendelijk serveren van koffie. Een barista kan iedereen meer vertellen over de koffie en zodoende ook nog adviseren waar nodig.