RESTAURANT


U vindt ons restaurant aan het fraaie Schuitendiep in Groningen, waar vroeger schepen hun turf losten.

Het historische pand, wat ooit een onderkomen was voor monniken, is nu een rustieke en stijlvolle locatie voor een ‘avondje uit’.
Ons keukenteam bereidt lekkernijen uit de hele wereld waarbij we rekening houden met de seizoenen en zoveel mogelijk werken met streekproducten uit Groningen.


Buiten zitten? Geen probleem…

We hebben een terras aan het Schuitendiep, waar u kunt eten met uitzicht op d’Olle Grieze, de Martinitoren. Het terras is er in elk seizoen: in de zomer eventueel onder de luifel en in de winter verwarmd door heaters.

Maar er is meer! Laat u ook verrassen door onze binnentuin. Een heerlijke rustige plek aan de achterzijde van ons restaurant, waar het in de zomer goed toeven is en waar u kunt genieten van alles wat Dinercafé Diep te bieden heeft.

Dinerbon

Bent u op zoek naar een origineel cadeau?
Denk dan eens aan een dinerbon van Diep.
Een stijlvol cadeau om te geven en natuurlijk een heerlijk cadeau om te krijgen!
Verkrijgbaar in verschillende bedragen.
De dinerbon is te verkrijgen in Diep maar wilt u de bon liever opgestuurd krijgen? Dat kan ook! Neem dan even contact met ons op via info@dinercafediep.nl.


Ruim 11 jaar Dinercafé Diep.

Dinercafé Diep heeft zich sinds september 2005 ontwikkeld tot een hotspot voor mensen die genieten van alles wat dinercafé Diep te bieden heeft, een goed diner in een fraaie ambiance en ontspannen sfeer, dit ondersteund door goede gastvrijheid.

We zijn trots op onze enthousiaste club van medewerkers.
Zo heeft ons team in de bediening gastvrijheid hoog in het vaandel en legt u graag in de watten tijdens uw bezoek.