Sloep varen in Groningen


Met dinercafé Diep varen door de grachten van Groningen.

Dinercafé Diep biedt u niet alleen aan wal, maar ook op het water de mogelijkheid te genieten van een goede sfeer, een goed glas en lekker eten. Met onze sloep, een Seafury 730 Comfort, varen we graag met u door de grachten van Groningen, rondom de stad en door het ommeland. De sloep biedt zeer comfortabele ruimte aan 12 personen. De sloep kan gedeeltelijk overkapt worden en er is eventueel muziek aan boord. Ook voor grotere groepen hebben wij mogelijkheden om te varen, neem daarvoor graag contact met ons op. Dus of u nou met vrienden, collega’s of met familie gaat varen door de grachten van Groningen, iedereen zal zich snel prettig voelen.

Vaarroutes in Groningen
Bewonder de mooiste plekjes van de binnenstad van Groningen vanaf het water, vaar met onze sloep van het Groninger Museum tot de Stadsschouwburg en van de Noorderhaven tot (natuurlijk) Dinercafé Diep. Heeft u ruimer de tijd? Dan behoort een tocht via het Reitdiep naar verschillende dorpen in de ommelanden van Groningen of een tocht naar het Paterswoldse- of het Zuidlaardermeer tot de mogelijkheden. De sloep is al te huur vanaf één uur en is inclusief schipper.

Bedrijfsuitje in de sloep?
De sloep is ook ideaal voor een bedrijfsuitje. Vaar met uw collega’s door de grachten van Groningen onder het genot van een goed glas en lekkere hapjes, met na afloop een diner bij ons in dinercafé Diep.

Arrangementen in combinatie met de sloep
Een hapje en drankje mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens een tocht door de grachten van Groningen in onze sloep. De catering aan boord wordt uiteraard verzorgd vanuit ons restaurant.

We bieden verschillende arrangementen aan voor het varen met onze sloep. Een borreltocht, met lekkere hapjes en eventueel bubbels en oesters, een ‘high tea’ aan boord, een tocht met aansluitend een diner bij Diep of een lunchtocht. En wat dacht u van een wijnproeverij op het water, een vergadering aan boord of varen door Groningen in de avonduren, bij kaarslicht.

De mogelijkheden zijn legio en in overleg is veel mogelijk!

Tarieven en reserveren
De kosten voor het huren van onze sloep zijn 139 euro voor het eerste uur en 65 euro voor elk volgend uur, inclusief de schipper. Als u gaat varen door Groningen, in combinatie met een diner bij Diep, dan zijn er uiteraard speciale prijzen voor de sloephuur. Voor arrangementen maken wij graag een offerte op maat.

Wilt u een reservering of offerte laten maken of heeft u vragen over de mogelijkheden om te varen met onze sloep? Neem dan contact met ons op, via telefoonnummer 050-5890009 of per e-mail: info@dinercafediep.nl.

Maar u kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend het informatieformulier invullen!

Informatieformulier

Uw naam *

Uw e-mailadres *

Uw telefoonnummer *

Datum/Dag *

Tijd *

Aantal personen *

Vragen